Изключително сложна и добре замислена операция. Така определя взривяването на Кримския

...
Изключително сложна и добре замислена операция. Така определя взривяването на Кримския
Коментари Харесай

Славчо Велков: Взривяването на Кримския мост е добре замислена операция

Изключително комплицирана и добре замислена интервенция. Така дефинира взривяването на Кримския мост експертът по национална сигурност Славчо Велков. Според него актът е дал нова мощ на осведомителната война, която следим сега.

 
Тази интервенция е извънредно комплицирана, добре замислена и ръководена, и е отдалечено взривена от хора, които са следили местоположението на камиона.
„ Информацията на следствения комитет на Русия е, че от следенето на маршрута му е станало ясно, че той е бил и в България и е почнал пътя си от тук. Но това никога не би могло да се корав дали е по този начин, защото това е изказване на едната страна. Появиха се към този момент и версии, че той въобще не е бил в България. Но във всички случаи, офанзивата е породена от задоволително мощно взривно устройство, на самия мост, и е разумно да се счита, че такава мощ, подобен тротилов еквивалент, не може да бъде пренасян от друго, с изключение на от транспортно средство. И второ, изчислено по този начин, че сега на взривяване, над него, на втори равнище, по железопътния маршрут да има цистерни с гориво, чието взривяване добавя неколкократно силата на гърмежа “, сподели още Велков.

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР